Taxaties en taxatie bijzonder beheer

kantoor

Wanneer u een woning heeft aangekocht en van een financiering gebruik wil maken heeft uw geldverstrekker wellicht een taxatierapport nodig. Dit taxatierapport, al dan niet gevalideerd, kan ik voor u verzorgen.

Een gevalideerd taxatierapport in Amsterdam heeft u al vanaf € 375,00 exclusief BTW. Maak vrijblijvend een afspraak en vraag naar de voorwaarden.

Heeft u een taxatierapport nodig die betrekking heeft op bijzonder beheer, dan bent u bij mij ook aan het goede adres. Sinds kort gediplomeerd als Taxateur Bijzonder Beheer. Maak vrijblijvend een afspraak indien u meer informatie wenst.

Wanneer u voornemens bent uw woning of appartement te verkopen kunt u middels het contact formulier een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft u een indicatie van de waarde van uw woning. Tijdens dit vrijblijvend gesprek kan ik u ook informeren over de verkoopmogelijkheden van uw woning of appartement. Tevens is het mogelijk een afspraak te realiseren met een onafhankelijk financieel adviseur. Vraag naar de mogelijkheden.

U kunt hier direct een taxatierapport aanvragen

Contact Anuscka Wemmers

Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

020-2106012 / 06-50849259
info@uwmakelaarinog.nl
  • nvm
  • mva
  • mva expats
nrvt
funda
vastgoedcert
nwwi
jaap