Mijn favorieten

Taxaties

Wanneer u een woning heeft aangekocht en van een financiering gebruik wil maken heeft uw geldverstrekker wellicht een taxatierapport nodig. Dit taxatierapport, al dan niet gevalideerd, kan ik voor u verzorgen.

Onze taxateur is thuis is het maken van diverse rapporten bijvoorbeeld, een gevalideerd rapport (NWWI, Taxateursunie) of een ongevalideerd rapport, een rapport met onder andere een waarde in verhuurde staat maar ook een taxatie die betrekking heeft op bijzonder beheer. Er zijn meerdere mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak indien u meer informatie over de procedure en de kosten wenst.

Wanneer u voornemend bent uw woning of appartement te verkopen kunt u middels het contact formulier een gratis waardebepaling aanvragen. Deze waardebepaling geeft u een indicatie van de waarde van uw woning. Tijdens dit vrijblijvend gesprek kan ik u ook informeren over de verkoopmogelijkheden van uw woning of appartement. Tevens is het mogelijk een afspraak te realiseren met een onafhankelijk financieel adviseur. Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring