Mijn favorieten

Huis kopen

EEN HUIS KOPEN:

Een woning kopen is één van de belangrijkste aankopen die u in uw leven doet. In korte tijd moet u belangrijke beslissingen nemen. Hoe beoordeelt u de bouwkundige staat? Kennis van zaken is van groot belang. U doet er verstandig aan een onafhankelijk adviseur in de arm te nemen. Iemand die thuis is in de regionale woningmarkt en u zal behoeden voor misstappen. De aankoop van een woning is vaak complexer dan men vermoedt. De NVM-aankoopmakelaar geeft aan van welke diensten u gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk om bepaalde dingen zelf te doen. Zo komt u samen tot duidelijke afspraken waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. En welke dienstverlening u ook kiest, de NVM-makelaar behartigt alleen uw belang.

KIJKEN MET ANDERE OGEN:

Een makelaar kijkt nu eenmaal met andere ogen naar een woning. Terwijl u wellicht in gedachten de woning al aan het inrichten bent let de makelaar erop of de vloerbalken niet zijn aangetast, de dakconstructie nog in orde is, of er asbest aanwezig is en of er erfdienstbaarheden op het perceel rusten. De makelaar is op de hoogte van nieuwbouwplannen in de omgeving en gaat na of er zaken zijn die u als toekomstig bewoner moet weten.

DE WAARDERING EN TAXATIE:

De reële waarde van een woning is afhankelijk van vele factoren, zoals het onderhoud van het pand. Ook buurtvoorzieningen, de omliggende panden of nieuwe verkeersplannen kunnen een rol spelen. Een waardering is altijd onafhankelijk en objectief.

OBJECTIEF ONDERHANDELEN:

Onderhandelen is een vak! De vraagprijs van een woning is indicatief en zeker niet altijd maatgevend. De makelaar heeft ervaring met onderhandelingen en zal u met de strategie adviseren en namens u de biedingen doen. U wordt op de hoogte gehouden van iedere stap die in het onderhandelingsproces wordt genomen, telefonisch of per e-mail. In de praktijk wordt de makelaarscourtage vaak dubbel en dwars terugverdiend.

SAMENGEVAT BIEDT DE AANKOOPMAKELAAR U:
  • Snelle informatieverstrekking van actuele woningen (door middel van een zoekopdracht)
  • Deskundige waardering en beoordeling over de woning
  • Professionele afhandeling door een erkend NVM-makelaar
  • Snelle en klantgerichte service
  • Heldere en vlotte communicatie
  • Het juiste tarief voor de juiste dienst